Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: Czy ja robię PP :)
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Forum » Pytania
 Drukuj temat
Czy ja robiÄ™ PP :)
Dark SoR
Proste pytanie czy ja gram Pasywnie bo dużo ludzi mi zarzuca te cechę :) macie filmiki jakieś to zapodajcie , czekam na wasze wypowiedzi.

Ramper
Gdy masz mało hp to strasznie mnie irytuje uciekanie i strzelanie( nie dasz podejść ), nie zaobserwowałem tego w takich ilościaj u innych graczy, niestety filmiku nie mam ^^
ale 90% gry normalnie grasz xD
Edytowane przez Ramper dnia 11-12-2011 21:56:34

ybnn

kiedyś koczko mi podesłał
Moim zdaniem grasz PP, szczególnie deepem - jak widać na tym filmiku. Wszyscy wiemy, że koczko tak nie gra, zrobił tylko 'pokazówkę'. Za każdym razem gdy podchodził do Ciebie albo odskakiwałeś, albo stałeś w miejscu i machałeś mieczem - końcówka to już w ogóle była katastrofa.
Wciskanie ataku w miejscu to pasywność... Podobnie jak uciekanie i robienie D>A, więc moim zdaniem jak najbardziej grasz pp ;d

Gad
Moim zdaniem Twoja gra ociera siÄ™ o grÄ™ pasywnÄ….
Ale co w tym złego - nie rozumiem. To pewnego rodzaju strategia. Jak komuś się nie podoba ganianie, to niech go nie gania. Komuś się w końcu znudzi stanie w miejscu.

Dark SoR
Racja Ybnn ta walka była PP z mojej strony i do tego się przyznaję, to przez to że Koczko jest najlepszym graczem który atakuje obecnie sam przyznaj . Tu akurat nie mam szans obony bo przykład jest jednoznaczny , Z drugiej strony Gad też ma trochę racji .

ybnn
WypowiedźGada, a przynajmniej jego druga część nie ma zbyt wiele wspólnego z tematem, bo nie rozpatrujemy tutaj tego, czy jest coś złego w grze pasywnej, tylko czy Twoja gra jest pasywna.
Co do Koczko - nie ma co się czarować, jego gra polega na 'ataku na pałę', nie ważne co się dzieje, on leci prosto na Ciebie z dashem etc... Wystarczy się troszkę w bok odsunąć i można go kontratakować, nie trzeba od razu uciekać na drugą stronę mapy, gdy tylko on się zbliża..
Nie przyznam Ci, że jest najlepszym graczem atakującym, bo w bezmyślnym nacieraniu nie ma nic 'najlepszego', po prostu niektórzy gracze sobie z tym nie radzą..

fatality
czy robisz PP? spierdalasz jak Usain Bolt goniony przez homoseksualiste

Tym razem dostaniesz ode mnie ostrzeżenie. Szybko zarobiłeś sobie tygodniowego bana. Nic, tylko pogratulować.
Edytowane przez Krencik dnia 13-12-2011 16:58:26
x1 x1

Fioletix
Moim zdaniem nie grasz PP. Grasz aktywnie w obronie, pasywnie w ataku ^^ Jak graliśmy 5 walk do OPCL to walki trwały średnio po 3 minuty ^^ ale walki nie były bezsensowne, nie było tak że ja cały czas ganiałem a Dark spierdalał ^^ Tak jak Dark mówił w wywiadzie, improwizował. Udawał że wdaje się w walkę wręcz, ale też czytał grę ^^ Dark raczej "przyjmuje ciosy na rękawice", by potem się przeciwnik pogubił we własnych atakach ; ]

A tak na serio to Dark tylko stoi w miejscu myśląc że przeciwnik myśli, że Dark akurat poszedł se herbatę zrobić i zapomniał zapauzować xD wtedy przeciwnik też stoi i czeka i Dark go wtedy leje ; ] Nie głupia taktyka ;]
FPS - Wiersz dwustrofowy - autor Fioletix

FPS is the best
Pod warunkiem, że surv grany jest
Luj ma neta niezbyt fest
I nie włącza go na VS

Siekiera motyka
Luj w cupach fpsa nie tyka
Metan etan propan butan
Luj fpsa nie tyka w cupach

'Zimna fala' - Wiersz zachęcający do aktywności bydlątka. - autor Fioletix 2012

Poza tym, co się jeszcze meczów tyczy,
ćwiczmy szybkie rozgrywanie niczym ciosy biczy,
bo z KoN na koniec meczu czekam,
zrywajÄ…c mlecze tu narzekam,
ten kto czerstwy ten kto skacze,
raczy szczodrze ograć klacze.
Dlatego chciałem zaaplikować Wam dawkę tych słów,
by do czynnego życia przywrócić Was znów,
to być musi balsamem dla Waszych oczu,
niczym zamarznięta fontanna krystalicznego moczu,
za to swe mroźne pazury ostrzyć trzeba,
by jednym szarpnięciem rozbryzgiwać trzewia,
by los przeciwników był w naszych szponach,
i w naszych paszczach krwawa agonia,
a gdy rozgrzani zostaniemy gorÄ…cÄ… epidemiÄ…,
dostaniecie lodowaty zastrzyk z hipotermiÄ…,
bo dla nas nic nie jest lepsze od oziębienia,
twardy mróz czy delikatny chłód naszym stanem ukojenia.

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018