Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: Easy Cup 2vs2 Teams
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Forum » Sugestie
 Drukuj temat
Easy Cup 2vs2 Teams
Shift
Nie wiem czy było takie coś czy nie ale napisze. Chodzi mi o zrobienie turnieju 2 vs 2 dla słabych graczy taki easy cup drużynowy.
W normalnym turnieju z mojego punktu widzenia nie doświadczeni gracze nie zajdą daleko jak będą musieli walczyć np. ybnn & Caesar
lub Dark & Fioletix.

Piszcze co sądzicie o tym wiem że zbliża się 10 edycja Easy cup ale może też być organizowana wersja drużynowa.
x3

Zakuba
Popieram :)
Hey there, hater...
Hey there, hater!

http://lf2.tnb.pl
Kuba4ful aka Senpai
Niezły pomysł ;) Ostatnio dużo nowych pomysłów wymyślacie ^^

Filipeq
Dobre ;D Jestem za ;)

Litmash
Świetny pomysł.:D

bleeq
A nie uważacie, że taki parowy Easy Cup byłby problemem dla tych, dla których docelowo ten turniej został stworzony. czyli dla początkujących, nowych?

Osoby, które brały już udział w Easy Cupach, wiedzą jak to wszystko wygląda, często są już w klanach i znają ludzi na scenie. A jak mają dobrać się w pary nowi gracze, którzy dopiero pojawili się na stronie i nikogo nie znają?

Do tego dochodzi taki problem, że ta pierwsza grupa ludzi - Ci bardziej doświadczeni, nie dość, że znajdą bez problemu partnera to w dodatku utworzą pary silne i lepsze od pary stworzonej przez totalnych świeżaków. Powstanie dysproporcja sił i EC nie będzie już taki "easy".

Shift
Bleeq też tak myślałem jedyne co przychodzi mi do głowy jest zrobienie losowania z zapisanych uczestników wtedy będzie potrzebne szczęście żeby w drużynie było 2 dość doświadczonych.
Może nie będzie to ciekawe bo np trafi nam się osoba której nie lubimy ,trzeba będzie współpracować by dotrzeć na podium.

Edit: Nie musi to być easy cup ale turniej drużynowy dla graczy nie mających dużych umiejętności w lfie żeby ci średnio doświadczeni lub słabsi mogli sobie pograć.
Edytowane przez Shift dnia 17-09-2014 12:22:11

Kuba4ful aka Senpai
Blq ty zawsze znajdziesz jakiś problem :P

bleeq
To może teraz zorganizujemy jeszcze normalną, 10 edycję Easy Cup, a później pomyślimy nad jakimiś dodatkowymi "easy" turniejami?

Filipeq
@Bleeq
Jestem za! :) Kiedy mniej więcej będzie 10 edycja? ;)

bleeq
Już by była, ale wyskoczyliście z tym pomysłem, to nie chciałem na siłę robić.

Dzisiaj w nocy postaram się dodać newsa, to zapisy będą od jutra.

KINGAdijanko
Bądźmy wobec siebie szczerzy: beznadziejny pomysł, bo niczym się nie różni od opcl2vs2. Już bleeq się przed nami zlitował robiąc easy cup a Wy chcecie jeszcze łatwiej wyjść z Easy Cupa. Ja jestem na NIE i nic tego nie zmieni.
天道, Tendō
修羅道, Shuradō
人間道, Ningendō
畜生道, Chikushōdo
餓鬼道, Gakidō
地獄道, Jigokudō

"Jesteśmy Pain, jesteśmy Bogiem"

Filipeq
@Up
No ale znalazłoby się kilku chętnych, wg mnie świetny pomysł, spróbujmy 1 edycję (po 10 EC) i jak wypali fajnie to będziemy kontynuować, a jak nie to nie zrobimy 2 edycji.

Shift
Zgadzam się z filipeq13 najlepszym sposobem jest wypróbowanie turnieju żeby sprawdzić jak jest.

ybnn
Czy osoby, które się nie kwalifikują do EC mogą zagrać templakami? Czy taki handicap to ciągle za mało? Może templak vs nasz przeciwnik def x3? :v

Shift
yBananie templakiem można przedłużać stan kiwania i łardzo łatwo zabić przeciwnika,ty byś wszystkich na pięści pokonał
przeciwnika.

bleeq
Adijanko:
Bądźmy wobec siebie szczerzy: beznadziejny pomysł, bo niczym się nie różni od opcl2vs2. Już bleeq się przed nami zlitował robiąc easy cup a Wy chcecie jeszcze łatwiej wyjść z Easy Cupa. Ja jestem na NIE i nic tego nie zmieni.
Jako organizator nie uważam, że pomysł jest beznadziejny. Nie jest on również tym samym co OPCL2vs2 bo OPCL/OPPL rozgrywany jest na innej zasadzie niż 2vs2 Tournament, o którym tu mowa.
No i nieprawdą jest, że litowałem się przed kimkolwiek. Ludzie dali pomysł na taki turniej, więc taki zacząłem organizować. A fakt, że do Easy Cupów zapisuje się sporo nowych graczy, świadczy o tym, że była to dobra propozycja.

ybnn:
Czy osoby, które się nie kwalifikują do EC mogą zagrać templakami? Czy taki handicap to ciągle za mało? Może templak vs nasz przeciwnik def x3? :v
nie

Shift:
yBananie templakiem można przedłużać stan kiwania i łardzo łatwo zabić przeciwnika,ty byś wszystkich na pięści pokonał przeciwnika.
1. Template nie jest postacią dozwoloną.
2. Przedłużanie stanu oszołomienia ( "kiwania się" ) u przeciwnika więcej, niż dwoma ciosami (pięściami, kulkami etc.) jest zabronione.

Zakuba
Blq ty zawsze znajdziesz jakiś problem :P

Jednym z celów w turniejach (moim zdaniem) jest zawsze wyeliminowanie problemów, aby cały turniej przebiegał bezproblemowo. Nic dziwnego, że bleeq doszukuje się dziury w całym :P
Hey there, hater...
Hey there, hater!

Kuba4ful aka Senpai
Zakuba wali przysłowiami xD

Zakuba
A ty nie rozgrywasz walk. Dwa tygodnie dopraszałem się ciebie abyś rozegrał do dss challenge. I co? G*wno :P
Hey there, hater...
Hey there, hater!

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018