Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: Ulubiona postać
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
Ulubiona postać
Prikos
Jak w temacie z krótkim uzasadnieniem.

bleeq
Kiedyś, zanim zacząłem grać w LFa przez neta to moją ulubioną postacią był Firen. Może to była kwestia gustu, ale pewnie było tak dlatego, że dobrze sprawdzał się w walkach w stage mode, może palić duże grupy przeciwników no i ma dość użyteczne ataki.

Jednak jak człowiek przesiadł się na LFa przez internet to priorytety się zmieniły. Liczyła się szybkość, siła ataków oraz możliwość tworzenia combosów. Dlatego też przesiadłem się na Woodyego i chcąc nie chcąc grając nim tyle czasu stał się moją ulubioną postacią.

Tak więc ulubiona postać obecnie to Woody. :P
x2

Iczzy
Moją ulubioną postacią jest Frezze , ponieważ zawsze lubiłem moce lodu ,zawsze gram nim na surivalu , czasami udają mi sie niezle kombinacje z jego atakami .

Kuba4ful aka Senpai
Moją ulubioną postacią jest Rudolf, ale został on zakazany w turniejach więc teraz gram Dennisem, ale wciąż na stagu lub survivalu gram Rudolfem. :)

Zakuba
A moja to Firen. I tak, jak BleeQ napisał - sprawdza się w stage mode, ma silne ataki co rozwalają grupki wrogów, itd.
Poza tym bardzo lubię ogień. Można powiedzieć, że w pewnym sensie jestem piromanem :D
Hey there, hater...
Hey there, hater!

http://lf2.tnb.pl
Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018