Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: Historia klanu Darkness Lords
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » ArtykuÅ‚y » Historie klanów
 Drukuj temat
Historia klanu Darkness Lords
bleeq
Autor: bleeq

1. PoczÄ…tku LF2.
Nasza przygoda z Little Fighter 2 zaczęła się kilka lat temu. Pewnego dnia w szkole, VolT dowiedział się o fajnej gierce na komputer. Gra zwała się Little Fighter. Po przyjściu do domu postanowił ściągnąć tę grę. Od razu mu się bardzo spodobała. Gdy Lion wrócił, VolT postanowił pokazać mu tą grę. Oczywiście też się nią zajarał i razem zaczęli w nią grać. Następnego dnia opowiedział o lfie mi (BleeQowi) i Warriorowi. Tak samo jak oni wciągnęliśmy się w tą grę. Od tamtej pory, zawsze gdy się spotykamy gramy w LF-a. (tak jest do dzisiaj).

2. PoczÄ…tku klanu.
Pewnego październikowego wieczoru przyszła mi myśl, że możemy zrobić swój klan i zacząć grać w lf-a na necie. W końcu mieliśmy już kilkuletnie doświadczenie z gry na singlu. Zapytałem się Volta, Liona i Warriora co oni na to. I po chwili namysłu stwierdzili, że to całkiem niezły pomysł. Tak więc pozwiedzałem kilka stron o lfie, żeby dowiedzieć się nieco jak wygląda gra przez neta. I zdziwiłem się, tak dużym zainteresowaniem tą grą. Tego samego dnia zacząłem budowę strony klanowej. I tak 21 września 2008r. powstał klan Darkness Lords.

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018