Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: Server TeamSpeak
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
Server TeamSpeak
Riki
Zapraszam na TeamSpeak'a, znajdziecie tu dużo ludzi.

Adress: 192.166.218.87 lub "serwer list" i wybrać tylko Polskie, znajdziecie w czołówce pod nazwą --== Eu Gamers PL==--
Hasło: bez hasła

Serwer założonego przez mojego brata, ja mam admina. Jeśli ktoś chciałby kanał niech mi napiszę najlepiej na TSie, znajdziecie mnie pod nickiem DarkRiki

brejnless
straznik teksasu pilnuje porzadku
p0wned?
/Twoja sygna została usunięta na prośbę byłego właściciela/

Riki
Przepraszam cię skoro nie wiesz co to znaczy off topic. tak w ogóle to napisz skargę do ministra zdrowia, za takie psychiczne ataki, tuż to powinno być w "reklama"...
Edytowane przez Riki dnia 24-01-2013 06:37:22

Riki
Thanks Captain Obvious. Dzięki, że wytłumaczyłeś nam co to znaczy "reklama". Masz racje, reklamuje serwer, ale nie jest to też związane z lf'em, wiec nie widzę przeszkód by nie mogło zostać w off topie. Jak widać nikomu innemu to nie przeszkadza.

brejnless
Bukorl bardzo sprytne nawiazanie do facebooka. Uwazam iz powinienes sie postarac o zwyzszenie swej pozycji na forum. Malo kto potrafi tak sprytnie odpowiadac i argumentowac swoje wlasne zdanie na shoutboxie no i do tego te "Lubie to" w tym temacie. Doprawdy zagadka jest dla mnie to czemu jeszcze z rangowymi przy tym samym stole nie zasiadasz.
p0wned?
/Twoja sygna została usunięta na prośbę byłego właściciela/

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018