Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: PogadajmY! ;d
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
PogadajmY! ;d
Son Koczko
A ja w ogóle nic nie wypiłem.
Argggh motherfuckers!

Caesar
Koczko napisał/a:

I zazdroszczę. Jak ktoś pil kiedyś normalnie, tzn kilka razy w tygodniu piwo, przy okazji typu urodziny, zdanie czegoś albo inne rzeczy - pił wódkę, drinki itd, to dla takiej osoby dość ciężko jest przejść w totalny stan abstynencji, dlatego naprawdę jedna lampka szampana to dla mnie świetny wynik. A TY dlaczego nic nie wypiłeś? Nie chciałeś, postawiłeś sobie takie założenie czy jakoś nie było okazji w tym roku? :P

"I know you wanna see me follow but it's better to lead."

Son Koczko
Caesar napisał/a:
Koczko napisał/a:

I zazdroszczę. Jak ktoś pil kiedyś normalnie, tzn kilka razy w tygodniu piwo, przy okazji typu urodziny, zdanie czegoś albo inne rzeczy - pił wódkę, drinki itd, to dla takiej osoby dość ciężko jest przejść w totalny stan abstynencji, dlatego naprawdę jedna lampka szampana to dla mnie świetny wynik. A TY dlaczego nic nie wypiłeś? Nie chciałeś, postawiłeś sobie takie założenie czy jakoś nie było okazji w tym roku? :P

Nigdy nie piłem i nie mam zamiaru. Moje postanowienie noworoczne to było, że nie będę już chipsów jadł.
Argggh motherfuckers!

Fioletix
Ja piłem w domu z 2 kolegami kulturalnie. W ogóle ostatni tydzień świąteczny minął mi na piciu. A cały 2013 rok praktycznie nie piłem, bo wziąłem się za bieganie, i planuje znów się wziąć od nowego roku, w końcu śniegu nie ma, na dniu jest nawet ciepło, więc nic tylko ubrać się "na cebulkę" i biegać ^^
Trzeba rzucić ten syf zwany alkoholem, co raz mniej pije z wiekiem :)

E kurwa najebałem się ja pierdolę z kolegami byliśmy na ulicy po 12 śpiewaliśmy piliśmy ludzie sie patrzyli jak si ewyrzygałem koledzy się śmiali ja się śmiałem kamieniami w posterunek rzucaliśmy babka jakaś stara szła a ja z buta tą babke kurwa ej tak się nakurwiłem że nie wiedziałem która godzina eh
Edytowane przez Fioletix dnia 01-01-2014 18:20:56
FPS - Wiersz dwustrofowy - autor Fioletix

FPS is the best
Pod warunkiem, że surv grany jest
Luj ma neta niezbyt fest
I nie włącza go na VS

Siekiera motyka
Luj w cupach fpsa nie tyka
Metan etan propan butan
Luj fpsa nie tyka w cupach

'Zimna fala' - Wiersz zachęcający do aktywności bydlątka. - autor Fioletix 2012

Poza tym, co się jeszcze meczów tyczy,
ćwiczmy szybkie rozgrywanie niczym ciosy biczy,
bo z KoN na koniec meczu czekam,
zrywajÄ…c mlecze tu narzekam,
ten kto czerstwy ten kto skacze,
raczy szczodrze ograć klacze.
Dlatego chciałem zaaplikować Wam dawkę tych słów,
by do czynnego życia przywrócić Was znów,
to być musi balsamem dla Waszych oczu,
niczym zamarznięta fontanna krystalicznego moczu,
za to swe mroźne pazury ostrzyć trzeba,
by jednym szarpnięciem rozbryzgiwać trzewia,
by los przeciwników był w naszych szponach,
i w naszych paszczach krwawa agonia,
a gdy rozgrzani zostaniemy gorÄ…cÄ… epidemiÄ…,
dostaniecie lodowaty zastrzyk z hipotermiÄ…,
bo dla nas nic nie jest lepsze od oziębienia,
twardy mróz czy delikatny chłód naszym stanem ukojenia.

Mefju
za hajs matki baluj

bleeq
A co tam ćwiczysz Csr?

Caesar
Ćwiczenia interwałowe, typu "Tabata". Ogólnorozwojówkę i przygotowuję się do ćwiczenia Kalisteniki (bardzo bym chciał, tylko ciężko z miejscem, ale daję radę).

Gri
Ja miałem również bardzo udanego sylwestra. Dość spora domówka, potańczyłem, pobawiłem się, było super ;)

Cztery Oskary w jednej kategorii :> Dziękuję :*

Zakuba
Caesar napisał/a:
zakuba11 napisał/a:
Opowiadajcie, jak wam minął sylwester? Bo mój osobiście był zaje*isty. Byłem na domówce, gdzie było aż 30 osób. Wypiłem trochę za dużo (przestałem liczyć po piątej kolejce) i byłem półprzytomny. Dodatkowo, niechcący zarzygałem łóżko, a mój kolega rzucał browarami w samochody przed blokiem ("ja tu nie parkowałem, więc mogę rzucać" :D).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tak siÄ™ ku*wa bawi pomorze zachodnie :D

Ty się serio chwalisz? Twojego kolegę jakbym spotkał i zobaczył na gorącym uczynku, to wbiłbym mu pięścią szczękę do mózgu za głupotę. Oby frajej zdechł. A chwalenie się zarzyganiem łóżka, czy ilością wypitego alkoholu to naprawdę musi być kiepsko w Twoim życiu.

Ja się np. pochwalę, że w Sylwestra wypiłem JEDNĄ lampkę szampana i to wszystko. Odkąd zacząłem ćwiczyć i trzymać ostro dietę, nie tykam alkoholu. Myślę, że to dopiero powód do chwalenia się, a nie to, że się najebałem. Każdy głupi potrafi się najebać i to jeszcze za hajs rodziców.

Wybacz. Mam dopiero 15 lat. Mogę nie wiedzieć, o czym można pisać, a o czym się nie powinno. Człowiek mądrzeje z wiekiem. Tak nawiasem to dopiero zaczynam swoją przygodę z imprezami i wgl i jeszcze nie jestem w tym obeznany, więc nie miejcie do mnie pretensji o to, że chwale się, że upiłem się na sylwestra (jak już wcześniej wspomniałem - człowiek mądrzeje z wiekiem) :)
Hey there, hater...
Hey there, hater!

http://lf2.tnb.pl
Caesar
Nie no jasne, wszystko przyjdzie z wiekiem. Chwalenie się przejdzie, a to że się upiłeś, zerzygałeś, zesrałeś czy coś takiego to nic, większość ludzi w życiu tego doświadczyła i miała z tego później bekę, ale jakby mój kumpel przy mnie rzucał browarami w samochody na parkingu, to sam bym nim rzucił w te samochody.
Będziesz miał kiedyś własny wóz i ktoś Ci wybije szybę, zarysuje lakier lub przebije oponę to zrozumiesz o czym mówię, zwłaszcza gdy za naprawę będziesz musiał wyłożyć z własnej kieszeni ;)

Zakuba
Dobra - poddaję się. Na przyszłość będę pamiętał, żeby nie chwalić się takimi rzeczami ;)
Czy możemy skończyć ten temat?
Hey there, hater...
Hey there, hater!

Ramper
Niszczenie czyjegoś mienia "bo mi się tak podoba" to szczyt skurwysyństwa :) a sylwestra spędziłem z rodziną.

Mefju
A chwalenie siÄ™ tym :D?

Gri
Dobra, dobra, Csr napisał prawdę, spora część z nas miała taki okres, że się najebało ze znajomymi, ktoś tam się zerzygał i potem była z tego beka. Norma. Co prawda to zawsze jest zabawne tylko we własnym gronie, także w internecie się tym nie chwal ; D

Natomiast Zakuba, ten Twój kolega to totalnie przyjebany. Nie dość, że rozwala komuś samochód, to jeszcze browary wyrzuca ;d
Następnym razem go ogarnij w takiej sytuacji, bo takie zachowanie trzeba tępić.

x1

Caesar
Gri napisał/a:
Natomiast Zakuba, ten Twój kolega to totalnie przyjebany. Nie dość, że rozwala komuś samochód, to jeszcze browary wyrzuca ;d

No, chuj tam z samochodami, ale żeby browary wyrzucał?!

Gri
: D
No, taki to miał być żarcik właśnie. Heheszki.
Edytowane przez Gri dnia 02-01-2014 16:12:03

brejnless
< Dosyc pozny obiad ze znajomymi, losos z krewetkami i wieprzowinka z potatis gratäng. Popaczylismy na fajerwerki bo strzelali z parku obok znajomej mieszkania, wypilismy metaxe i do domciu. Calkiem sympatycznie.
p0wned?
/Twoja sygna została usunięta na prośbę byłego właściciela/

Zakuba
Gri napisał/a:

Gri, ja bym go ogarnął, ale akurat spałem całkiem nawalony (to była 1 w nocy).
Poza tym - tam było 30 osób, w tym jego dziewczyna i najlepszy kumpel, więc ktoś go na pewno ogarnął ;)

Ramper napisał/a:
Niszczenie czyjegoś mienia "bo mi się tak podoba" to szczyt skurwysyństwa :)

Heh, moim zdaniem, to chyba do żadnego auta w ogóle nie dorzucił, tym bardziej, że parking był 50 metrów od bloku, mieszkanie było na drugim piętrze, a on był pijany, więc chyba nawet nie celował.
Edytowane przez Zakuba dnia 03-01-2014 01:53:46
Hey there, hater...
Hey there, hater!

Gri
Odnoszę wrażenie, że ostatnio jest całkiem spory ruch na stronie i w ciągu ostatnich miesięcy (czy tam roku) pojawiło się kilku stałych bywalców.

Czemu jeszcze nie ma Was w Wybranych? (to ten dział na samym dole ;P)
Zarejestruj/Zaloguj się, aby zobaczyć link.

Zapraszaamy!
Edytowane przez Gri dnia 18-01-2014 00:41:21

Kuba4ful aka Senpai
Postanowiłem odświeżyć ten temat ponieważ nikt tu nie pisał od 5555555 godzin w mojej strefie czasowej :D.
Odświeżę go jednym słowem (lub większą ilością):
xD
P.S: Tu jest coÅ› ukryte :O

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018