Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: PogadajmY! ;d
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
PogadajmY! ;d
plef
Według mnie trzeba być niezłym młotem, żeby takiej matury nie zdać.
Ale to dobrze, mniejsza konkurencja w dostaniu siÄ™ na studia. :P
Edytowane przez plef dnia 08-05-2012 23:27:36

plef
No i po matematykach. :D
Dzisiaj o wiele trudniej. Wiadomo, nie dadzą takich zadań jak na podstawowej. W każdym starałem się coś skrobnąć. Kilka zrobiłem do końca. Zobaczymy jak będzie, nie mam zamiaru teraz ich sprawdzać.
Teraz piwko, a jutro angielski. :P
Edytowane przez plef dnia 09-05-2012 13:20:52

Sbagers
Krencik napisał/a:
Tak, rocznik 95, jeszcze wszystko przede mnÄ… :D

no własnie mi też się wydawało, że jesteś duuużo starszy. Gdzieś, kiedyś widziałem post Krencika, że zbliża się sesja i nie będzie mógł czegoś tam zrobić. Chyba, że się mylę.

Krencik
Chyba Ci się z kimś pomyliło :P
Dobra, idę sobie obczaić to całe rozszerzenie z maty, nad którym męczył się dzisiaj plef.
Edytowane przez Krencik dnia 09-05-2012 15:16:16

Sbagers
już widziałem. prostsza niż rok temu

Gad
Podstawka prosta, ale matma rozszerzona była dużo trudniejsza niż w zeszłym roku, bardzo mało schematycznych zadań i trzeba było sporo kombinować.

plef
Różnie to bywa. Jeden facet mówił, że o wiele prostsza i dobrze mu poszła, drugi, że bardzo trudna.
Dobrze, że bylo mało schematycznych, bo w ogóle nie ćwiczyłem. xD

Gri
Zerknąłem tak na szybko.
Ogólnie według mnie poziom trudności zbliżony do ubiegłorocznej, zależy kto co woli. Dla mnie CHYBA taka matura byłaby nieco łatwiejsza, ale ogólnie też było kilka trudniejszych zadań.

Na + jeśli chodzi o łatwość zadania typu "udowodnij, wykaż" gdyż były dość 'podstawowe'. Jestem niemalże pewien, że dwa bardzo podobne miałem w zbiorze do matematyki z liceum :P
Za to na pierwszy rzut oka trudna wydaje mi siÄ™ geometria na tej maturze.
Za 4 i 5 dwanaście punktów do dostania, a zadania dość łatwe , przynajmniej dość 'schematyczne'. W tym to 4 łatwiejsze od 5, na pewno takie zadania przerabialiście.

Natomiast tak podsumowując, to łatwo nie mieliście. No ale! Już po! :D Najtrudniejsze za Tobą :)

Ciekawy czy podstawowy angielski będzie tak samo śmiesznie łatwy jak rok temu : D

Cztery Oskary w jednej kategorii :> Dziękuję :*

plef
Po pisemnych maturach. W poniedziałek i środę czekają mnie egzaminy ustne.
Angielski podstawowy łatwy, spodziewam się dobrego wyniku, lecz chyba skopałem trochę rozumienie ze słuchu. Odsłuch na sali gimnastycznej, gdzie pisałem, był fatalny. Pierwsze zadanie to była padaka. Na rozszerzeniu pisałem normalnie w sali, ale też nie było rewelacji przy słuchaniu.
Nie lubie tego, często wynik zależy nie ode mnie, lecz od zewnętrznych warunków.

Dzisiaj pisałem WoS rozszerzony xD Pomyślałem, że skoro interesuje się trochę polityką, a geografia nie idzie mi najgorzej, to można spróbować.
Zobaczymy jaki będzie wynik za zero nauki. :P
Wybrałem wypracowanie o demokracji, czy uważam, że jest to ustrój uniwersalny i powinien być stosowany wszędzie na świecie. Argumentowałem, że nie. Fajnie mi poszło, tylko nie wiem, czy w pewnych miejscach nie popłynąłem za bardzo po "korwinowemu". Jednak przydało się słuchanie tego faceta, bez niego napisałbym mniej. Dzięki JKM! :D
Edytowane przez plef dnia 11-05-2012 12:25:22

brejnless
whats your name?

I know there are certain ways of thinking.For example, what does this reminds you of: A powerful and significant man helps a bum. This reminds me of sun shining and watching upon our solar system. People of this kind that make a stand to help the weaker ones from our species, they are like light at the end of the metaphorical tunnel. They are our future, our hope and our goal.

NIECH PANI PUSCI JESZCZE RAZ TASME BO CHYBA PYTANIE ZLE USLYSZALEM.
Edytowane przez brejnless dnia 11-05-2012 15:40:25
p0wned?
/Twoja sygna została usunięta na prośbę byłego właściciela/

plef
Zarejestruj/Zaloguj się, aby zobaczyć link.
Chińska promocja Euro 2012.
Wojna! :D

Zakuba
kto chętny do mojego turnieju? :D
Hey there, hater...
Hey there, hater!

http://lf2.tnb.pl
Gri
Plef - nie działa link już :<

Nie wierzę, że to mówię, ale dzięki TVP! :D Festiwal w Opolu idzie w dobrym kierunku, może kiedyś wróci do czasów dawnej świetności :P Co prawda dziś oglądałem tylko KULT, wszystko co było wcześniej pominąłem, ale nie ważne! Kult na żywo w tv :) :) :)

plef
Zarejestruj/Zaloguj się, aby zobaczyć link.
Edytowane przez plef dnia 02-06-2012 01:00:29

Gri
Wczoraj Kult w tv, dziś Kult na żywo :) Ahh, wspaniały weekend dla Grzesia :D

(btw. widać było nieco, że Kazik świętował występ w Opolu ;D Ale spokojnie dawał radę, tylko nieco odpieprzał na scenie :D)

Fioletix
Kokokokoko jutro meczydło eurooo wreszcie !!! Czekałem na to tyle czasu z niecierpliwością :)
FPS - Wiersz dwustrofowy - autor Fioletix

FPS is the best
Pod warunkiem, że surv grany jest
Luj ma neta niezbyt fest
I nie włącza go na VS

Siekiera motyka
Luj w cupach fpsa nie tyka
Metan etan propan butan
Luj fpsa nie tyka w cupach

'Zimna fala' - Wiersz zachęcający do aktywności bydlątka. - autor Fioletix 2012

Poza tym, co się jeszcze meczów tyczy,
ćwiczmy szybkie rozgrywanie niczym ciosy biczy,
bo z KoN na koniec meczu czekam,
zrywajÄ…c mlecze tu narzekam,
ten kto czerstwy ten kto skacze,
raczy szczodrze ograć klacze.
Dlatego chciałem zaaplikować Wam dawkę tych słów,
by do czynnego życia przywrócić Was znów,
to być musi balsamem dla Waszych oczu,
niczym zamarznięta fontanna krystalicznego moczu,
za to swe mroźne pazury ostrzyć trzeba,
by jednym szarpnięciem rozbryzgiwać trzewia,
by los przeciwników był w naszych szponach,
i w naszych paszczach krwawa agonia,
a gdy rozgrzani zostaniemy gorÄ…cÄ… epidemiÄ…,
dostaniecie lodowaty zastrzyk z hipotermiÄ…,
bo dla nas nic nie jest lepsze od oziębienia,
twardy mróz czy delikatny chłód naszym stanem ukojenia.

Rybkon
Mówisz? To ja muszę być dosyć dziwny, że euro mnie nie rusza prawie w ogóle ;)

Gri
Mnie rusza. Nie jestem jakimś wielkim kibicem, ale klimat mi się udzielił. Zakupiłem już piwa na dzisiejszy mecz, o 17 zbiórka w 'strefie kibica' u kumpla i rozpoczynamy kibicowanie :)

plef
U kumpla na działce zamontowano telewizor, odpiera tvp. :D
Kupuję Heinekeny/Carlsbergi (nie odróżniam, więc nie wiem) z biedronkowej promocji. Podobno puszka za około 2 zł, to spróbuję. Jak nie, to zawsze vipka można kupić w ostateczności. ;P

Gri
Ja dziś wyczaiłem promocję, za 4 warki czerwone 6,89. Co prawda Warki czerwone się pogorszyły, ale co tam. Wychodzi 1,72 za piwo :D

A i tak kumpel podobno jedzie do Hurtowni kupić jakąś kratę, lub dwie, także piwa nie zabraknie : D

Także ten tego i owego. Jeszcze 1,5h nauki i lecę ;P

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018