Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: PogadajmY! ;d
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
PogadajmY! ;d
plef
E tam, kolorowo to nie ma np. Korea Północna. :D

Myślę, że mimo wszystko PO ma szansę w tej chwili (nie wiem co jeszcze odwalą) na kolejną kadencje. Wielu ludzi zagłosuje na nich, byle tylko PiS nie wygrał, znam wielu takich :P Taka właśnie patowa sytuacja była podczas ostatnich wyborów. Jednak, coraz więcej ludzi skłania się ku np. RP, więc myślę, że na pewno nie będzie to koalicja PO-PSL. Jakaś trzecia partia wejdzie do tego.

Gri
E no bez jaj. Ja znam wielu, którzy w poprzednich wyborach głosowali na PO, bo głosowali 'przeciwko PiS', a teraz hejtują PO i zapowiadają że nigdy na nich głosu nie oddadzą :P
Także ja wierzę, że następnej kadencji nie porządzą.

BTW. Gdyby z PiSu wywalić kilka osób (z frontmanem na czele ;D) to partia nie byłaby aż tak zła, mimo, że właściwie ich program się z moimi poglądami nie zgadza.
Ale że odejście tych najbardziej przeszkadzających osób jest niemożliwe, to PiS również jest hóiowy.

Pewnie znowu skończę głosując na Korwina :P Chyba że się pojawi coś godnego uwagi ; d
Edytowane przez Gri dnia 23-04-2012 15:08:40

Cztery Oskary w jednej kategorii :> Dziękuję :*

plef
Jak tam maturka? :D
Tekst źródłowy wydawał się mega prosty. Temat o tradyjnej encyklopedii i internetowej Wikipedii. Napisane przystępnym językiem. Na szczęście nie było żadnych wydumanych traktatów filozoficznych, które czasami ciekawe, są trudniejsze do "ogarnięcia".
Pierwszy temat był z "Dziadów". Olałem to. Nie czytając nawet co mam tam napisać wybrałem temat numer 2, z "Lalki" i "Ludzi Bezdomnych". Porównanie Izabeli Łęckiej i Joanny Podborskiej, co wpłynęło na ukształtowanie ich różnych postaw życiowych. "Lalkę" czytałem więc było dobrze. "Ludzi..." w ogóle nie dotknąłem ale trzymałem się tekstu źródłowego i jakoś poszło. Fajny temat do lania wody. :P
Ok, pierwsza matura zdana. Trzeba wreszcie napisać pracę na mature ustną. xD
Edytowane przez plef dnia 04-05-2012 12:54:54

Gri
Ta, pamiętam, że pracę na maturę ustną wkuwałem dzień przed samą maturą : D Ale jakoś się udało.

No tak właśnie słyszałem, że polski był przystępny.
Czekam na wieści odnośnie matematyki :)

plef
yBanan wrócił!
[img]http://i49.tinypic.com/2hn5oqs.jpg[/img] is not a valid Image.

Gri
Nie wiem czemu, ale nie mogę się przestać wpatrywać w tego gifa : D Jest jakiś taki poje*any : D

Rybkon
Na pewno są w nim podłożone jakieś obrazy, które szybko pojawiają się i znikają tak, że nasze oczy ich nie widzą, ale powodują, że nie można się przestać patrzeć :D Coś jak Creepypasta z Pokemonów :D

Sbagers
co ?

plef
Dlaczego nikt od dłuższego czasu nie ocenił piosenki w "oceń piosenkę"? :(
Taką ciulową dałem?
Fajnie było podpatrywać co się komu podoba, czasami naprawdę fajne utwory dawaliście.
Edytowane przez plef dnia 05-05-2012 16:58:17

Rybkon
Gri, czuję się teraz taki niezrozumiany :S

Oko
Przeczuwam że chodziło ci o przekaz podprogowy^^

http://sorforum.darkbb.com
Rybkon
O to chodziło :) Spotkałem się z tą nazwą przy creepypaście właśnie, tylko uleciała z głowy ;)
Edytowane przez Rybkon dnia 05-05-2012 23:37:18

Gri
Z dedykacją dla Plefa i reszty maturzystów:
Zarejestruj/Zaloguj się, aby zobaczyć link.

klip od LUCa ; p

Kiedy matma? :S

plef
Jutro. Za godzinę dzisiaj. :D
Odnośnie matmy odczuwam totalny pesymizm. Podstawowej się nie boję, choć nie liczę na dużo procent. Rozszerzona to już inna sprawa. A wszystko przez to, że jestem jebanym leserem i nie umiem się uczyć systematycznie.

Gri
TO DO SPANIA ŁEBKU!

Ciśnij tam jutro. Nie odpuszczaj żadnego zadania na rozszerzonej!

brejnless
Gri nie popusci! A jesli sie dowie ze pozniej poszedles spac to szlaban na komputer.
p0wned?
/Twoja sygna została usunięta na prośbę byłego właściciela/

plef
No i po podstawowej, jutro rozszerzona (mamy inaczej niż rok temu, matemtyki rozłożone na dwa dni, angielskie będę a jeden dzień).
Ogólnie mature oceniam jako łatwą, ale już wiem, że zrobiłem parę face-palm błędów. Nie ma bata, zawsze wkradają mi się jakieś błędy rachunkowe.

Krencik
Bleh, łatwe to mieliście, no ale to w końcu podstawa. Powodzenia jutro na rozszerzeniu, pewnie najważniejsza matura dla Ciebie, a później i dla mnie za dwa lata...

Gri
Krencik, to Ty taki młody? : d

A no słyszałem, że dziś było łatwo.
Jutro wam dopie*dolą, spoko : D

Krencik
Tak, rocznik 95, jeszcze wszystko przede mną :D

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018