Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: PogadajmY! ;d
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
PogadajmY! ;d
Mefju
A ja nie

Sirrah
Mefju nie jest świeży, jest już dawno przeterminowany
Per Survival Ad Astra...

BaNaNeK
Siema to znowu (ja) :D mam problem z tym hamachi sciagnalem instalke sciagnelo mi sie wszystko (sciagalem z instalki.pl) wlaczam sciaga mi sie ten caly hamachi i pozniej nic zamyka sie i nic nie ma

Pls pomozcie

Gri
nic nie ma?

Ściągnij starszą wersję hamachi, ta najnowsza częściej sprawia problemy.
Edytowane przez Gri dnia 17-04-2012 19:20:05

Cztery Oskary w jednej kategorii :> Dziękuję :*

BaNaNeK
Thx :)

BaNaNeK
Znowu mam pytanko czy musze sie na tej stronie hamachi rejestrowac :D ?

Gri
Nie, nie trzeba ; )

Spróbuj np. z tą wersją:
http://hamachi.brothersoft.com/hamachi1.0.1.5

albo tą:
http://hamachi.brothersoft.com/hamachi0.9.9.9

Może podziała.

BaNaNeK
Juz zaczailem :D

Capricorn
Czemu tutaj taka cisza panowie?
Toć to forum dyskusyjne, więc podyskutujmy :D

Rybkon
Co sądzicie o ociepleniu klimatycznym ziemi?

Gri
Jest naturalnym zjawiskiem, a walka z globalnym ociepleniem to jeden z największych przekrętów na świecie. Fajnie, że idą na to miliony euro.

EDIT:
BYŁEM GŁUPI, TO NIE PRAWDA, BYŁEM MŁODY, NIE LICZY SIĘ.
Edytowane przez Gri dnia 18-03-2020 01:53:47

plef
Śmieszne jest to, że Unia Europejska i okolice napalają się na zapobieganie globalnemu ociepleniu, a Chiny, USA, czy Indie niewiele robią sobie z tego i olewają ograniczenia. A wydzielają CO2 o wiele więcej.

Mam podobne zdanie do Griego. Piszesz jak Korwin :P

Gri
Bo Korwin w niektórych sprawach to nawet rację ma ; D

Capricorn
W niektórych może ma...

Mefju
Jasne, że ma. I dziwi mnie tylko to, że mało kto chce na niego oddać swój głos. Bo oczywiście lepiej zagłosować na politycznę kurwę, hipokrytę i debila - Janusza Palikota lub na Platformę Obywatelską, która robi z naszego kraju gówno.
Edytowane przez Mefju dnia 22-04-2012 09:14:02

Capricorn
Opanuj się drogi Mefju :D

plef
Co jak co ale Palikot na pewno debilem nie jest. Umiejętnie wykorzystał nastroje antyklerykalne. Program tej partii w wielu punktach ma sens, kojarzy mi się to ze skandynawskim modelem państwa, czyli liberalnie gospodarczo i światopoglądowo, jednocześnie z mocno rozwiniętą socjalką. Jednak tam gdzie socjalizm, tam dużo miejsca na przekręty.;) A Polska niestety nie należy do czołówki najmniej skorumpowanych krajów, szkoda.
Lecz nie jestem pewien czy nie byłoby z RP tak jak z PO, która swego czasu mówiła co innego, a później robiła odwrotnie. Trudno jest rozliczyć polityków z ich obietnic wyborczych.
Bardzo nie lubię niektórych posłów z RP, przykładem może być Robert Biedroń i Wanda Nowicka. Biedronia nie lubię, ale nie dlatego, że jest gejem (Tomasz Raczek jest gejem, a lubię go bardzo xD), jest po prostu głupi, wkurzający i nachalny ze swoim homoseksualizmem. Gej to gej, nic do nich nie mam, ale nie lubię afiszowania się. Jestem sceptyczny, jeżeli chodzi o małżeństwa homoseksualne, a jeszcze bardziej, jeżeli chodzi o adopcje dzieci przez te pary. W Polsce jest to nie do pomyślenia, każdy wie, jak takie dziecko byłoby szykanowane przez rówieśników. Generalnie lewica ma dużo postulatów, co do których mam bardzo duże wątpliwości.

Korwina lubię, jednak nie wróżę mu sukcesu. Czasami mu odwala. Uważam, że nie jest dobrym mówcą, i często w telewizji dyskusje przegrywa. Ma taki dziwny sposób bycia, jakby uważał, że robi wszystkim łaske, często się denerwuje. Wielu ludzi nie ma czasu i ochoty "przebić się" przez to i zainteresować jego programem. Poglądy na gospodarke podobają mi się, światopoglądowo mniej. Jednak jakoś to wszystko za bardzo hardkorowe. Może po prostu to Korwin wzbudza takie poczucie, czasami zachowuje się jakby się przeniósł w czasie z XIX wieku :P
Szkoda, że w Nowej Prawicy, nie innego "frontmana". Jednak wolę to ugrupowanie, niż RP.
Edytowane przez plef dnia 22-04-2012 14:16:36

brejnless
tl;dr
p0wned?
/Twoja sygna została usunięta na prośbę byłego właściciela/

plef
Dzięki brejnless, nauczyłem się nowego powiedzonka. :D
Strona "Miejski słownik slangu i mowy potocznej" bardzo się przydaje. ; P

Gri
Ja z braku lepszej alternatywy głosowałem na Korwina i jego partię, ale sam Korwin nie nadaję się na przewodniczącego partii i nigdy do rządu nie wejdzie. Zbyt często mu odwala, po za tym jest na tyle 'niebezpieczny' ze swoim sposobem bycia, że nigdzie go nie pokażą ; P I to co napisał Plef - u niego jest to 'zbyt hardkorowe'.

Palikot to dokładnie jak Mefju napisał - hipokryta i polityczna dziwka ;D

PO to przepotężny syf, ale na szczęście prawdopodobnie już niedługo tam wszystko pierdolnie i będzie koniec Platformy. Mam nadzieję, że już nikt (oczywiście w przenośni, jacyś tam się znajdą) na nich nie zagłosuje po tym co robią/zrobili. Hejt na nich jest tak ogromny, że powinni przepaść i umrzyć.
No, tylko że Tusk dostanie jakąś ciepłą posadkę w UE za to, że przez te wszystkie lata pięknie lizał dupy, więc dla niego to bez różnicy ;d

Także cóż, kolorowo to my nie mamy ; D

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018