Little Fighter Polish Center - Forum dyskusyjne: Cała prawda o Adijanku
Facebook
Youtube
 Zobacz temat
Little Fighter Polish Center » Rozrywka » OFF Topic
 Drukuj temat
Cała prawda o Adijanku
raveN
Adijanko 12 lat ma swinia pasiasta, kozaczy w necie itd itp i to jest nasza rozmowa. Adijanko nie umie odpowiadac na moje super teksty tyylko bierze moje stare typu "Spierdalaj psie"
Nasza rozmowa
Z GORY MOWIE ZE TO PISZE W CELACH TAKICH JAK BY HUMORYSTYCZNYCH ALE I TROCHE POWAZNYCH
Adrian Janko
cze lamo
19:03
Ja
Siema cweu
cwelu
19:03
Adrian Janko
cweu xDxDxDxDxDxD
19:04
Ja

Adrian Janko
mam pytanie
Ja
MUF
Adrian Janko
chcesz zagrać do ec z mym bratem?
Ja
teraz?
._.
19:05
Adrian Janko
nie jutro wiesz?
19:06
Ja
OK
LOBBY SCIAGNE
Adrian Janko
po chuja lobby?
Ja
A po chuja hamachi?
jak mi nie dziala
matka wie ze klniesz
?
Adrian Janko
nie wie
nie potzrebne lobbt
19:07
Ja
robie lobby
aaaa
bo ty masz ip zewnetrzne
daj ip
Adrian Janko
ee teraz mam walke w lolku :P
poczekaj
Ja
To spierdalaj
Adrian Janko
jakby co nie gram za brata
Ja
daje ci 30 sekund
Adrian Janko
spierdalaj psie
"
jak ty to napisałeś do zakuby
19:08
Ja
no kurwa
a jebane lagi
jebana gra
to ode mnie tez brales
widac podstawowka
bo nie masz swoich tekstow
GIMBA TEAM
19:08
Adrian Janko
hehe
podstawówka stajl szmato
19:10
Ja
KONCZ TO DZIWO
Adrian Janko
bo co?
taki kozak do młodszych
frajer jebany
Ja
DWAJ NA TS
swinio pasiasta
Przez neta
to wiesz
Pisze ze oddajesz 6/0 wo
bo nie chcesz grac
PIERDOL SIE ESTABANEZIE BANANIE PIEPRZONY !
19:15
Adrian Janko
kozak w necie cipa w świecie
19:16
Ja
Widac ze teksty z neta.

Cała prawda o nim . Mialem z nim grac , zaczelismy sie wyzywac , a po chwili poszedl, i potem zapewne jak na "12 latka" bedzie placz ze jego brat nie rozegral ze mna walki do EC. dziekuje zegnam.

BEKA xD
Założyciel AF
2 miejsce Easy Cup #8

Pudzian
No krew mnie zalewa jak widzę słownictwo młodego pokolenia. Lecą wyzwiska, ograniczony zasób słów...
Jak macie się dogadać, jak jeden drugiego ciągle wyzywa?
Albo ja jestem przewrażliwiony, albo trzeba się martwić o Waszą przyszłość.

Riki
Obydwaj warci siebie :D Rozmowa z dwóch stron jest na poziomie gimbusów (stan umysłu).

@Pudzian Teraz to starsi zamiast dać małemu przykład to uczą 3-5 latka przeklinać(Mówię tu o rodzeństwie), znam parę przykładów jeszcze się tym chwalą. Z roku na rok jest coraz gorzej.

raveN
mi chodzi o to ze znajac adijanka potem bedzie plakal ze mnie nie bylo i bd chcial w/o a ja na to nie pozwole
Założyciel AF
2 miejsce Easy Cup #8

KINGAdijanko
Widać raven musi się wszystkim chwalić, ale czemu mam się tym nie dziwić?
EDIT: Ja chociaż umiem podskakiwać do starszych, a nie tak jak ty. Jesteś starszy, a ja młodszy, ale może taki pro koks jak ty nie ma za grosz cierpliwości, a ja umiem czekać. Więc przestań udawać klauna i zachowuj się jak człowiek
Edytowane przez KINGAdijanko dnia 13-03-2014 20:37:51
天道, Tendō
修羅道, Shuradō
人間道, Ningendō
畜生道, Chikushōdo
餓鬼道, Gakidō
地獄道, Jigokudō

"Jesteśmy Pain, jesteśmy Bogiem"

Zakuba
@Pudzian, nie jesteś przewrażliwiony. Też sam na to często zwracam uwagę.
Jak patrzę na te dzieci z podstawówki z fajkami w dłoniach, to normalnie mi ciśnienie skacze. Nie dość, że przeklinają, to jeszcze palą, bo wydaje im się, że mogą robić, co chcą.
@Riki, w sumie to nie zawsze tylko starsze rodzeństwo. Często to rodzice nie przykładają się do wychowania swoich dzieci. Podobnie jest też w niektórych szkołach.
Kiedyś, jeszcze za czasów PRL'u, to jak jakieś dziecko za dużo sobie pozwalało, to albo klęczało na grochu, albo dostawało porządny wpierdol po dupie i mu się odechciewało cwaniakowania. A teraz to nawet klapsa nie można takiemu dać, bo od razu, że patola i przemoc w rodzinie. Tak mi tego wszystkiego żal.
Hey there, hater...
Hey there, hater!

http://lf2.tnb.pl
raveN
Zabawny jestes adijanko ;)
Założyciel AF
2 miejsce Easy Cup #8

Hubi
adijanko123 napisał(a):

EDIT: Ja chociaż umiem podskakiwać do starszych, a nie tak jak ty. Jesteś starszy, a ja młodszy, ale może taki pro koks jak ty nie ma za grosz cierpliwości, a ja umiem czekać. Więc przestań udawać klauna i zachowuj się jak człowiek

Czyli co jesteś głupcem? Podskakujesz do starszych, dostaniesz raz po twarzy i na tym się skończy. Chociaż prawdopodobnie skaczesz tylko do starszych w internecie.

Tak w ogóle, Janek ma 12 lat? A on przypadkiem nie jest w 5 klasie podstawówki?

raveN
Hubi Bubi ma racje <3
Założyciel AF
2 miejsce Easy Cup #8

raveN
Dobra, proszę o usuniecie tematu ;d
Założyciel AF
2 miejsce Easy Cup #8

KINGAdijanko
hubi napisał(a):

adijanko123 napisał(a):

Czyli co jesteś głupcem? Podskakujesz do starszych, dostaniesz raz po twarzy i na tym się skończy. Chociaż prawdopodobnie skaczesz tylko do starszych w internecie.

Tak w ogóle, Janek ma 12 lat? A on przypadkiem nie jest w 5 klasie podstawówki?

Jaki Janek? Uwierz mi nie jeden raz dostałem po twarzy, a nadal cwaniakowałem.
天道, Tendō
修羅道, Shuradō
人間道, Ningendō
畜生道, Chikushōdo
餓鬼道, Gakidō
地獄道, Jigokudō

Hubi
Adi, Janek, Jajko... w sumie mam gdzieś jak ty tam masz na imię. A to że szczycisz się tym, że dostałeś parę razy po twarzy, a nadal skakałeś potwierdza to, co napisałem w wcześniejszym poście. Jesteś głupi i tyle. Powinieneś się ogarnąć "bachorze". xD

sztach
Hubi, piszesz w sposób agresywny, rzeczowy i bez wulgaryzmów. Podoba mi się to, co napisałeś o Adijanku. :P A tamtego szkodnia (razem z Ravenem) proponuję zbanować czy w jakiś inny sposób się pozbyć. Dlaczego polska scena ma być miejscem do prowadzenia takich bezsensownych i żałosnych rozmów?
W jakimś innym temacie Twickster czy jak mu tam również pokazał swój hmm nieprzeciętny poziom umysłowy, a jeszcze do niedawna można było obserować rzucanie mięsem na sb. Coś jest tutaj nie tak, jak być powinno. :<

KINGAdijanko
Nie wiem jak wy, ale ja kończę dyskusje w tym temacie. Proponuje to wszystkim
天道, Tendō
修羅道, Shuradō
人間道, Ningendō
畜生道, Chikushōdo
餓鬼道, Gakidō
地獄道, Jigokudō

Zakuba
Tia... Caesara i Banana nie ma, to nie ma kto ich do parteru sprowadzić...
Rozbrykały się jelonki ^^
Hey there, hater...
Hey there, hater!

http://lf2.tnb.pl
Riki
Taa brakuje tu osoby, która by używała władzy do banowania Bukorla no i przy okazji ogarniania takich ludzi jak w tym temacie. :D
x1

sztach
Wiecie Panowie, że ostatnio pomyślałem sobie, że mógłbym zrobić coś na rzecz sceny? Ach, wyśmienicie spełniłbym się w tej funkcji! :)

Bukorl
Riki napisał(a):

Obydwaj warci siebie :D Rozmowa z dwóch stron jest na poziomie gimbusów (stan umysłu).

@Pudzian Teraz to starsi zamiast dać małemu przykład to uczą 3-5 latka przeklinać(Mówię tu o rodzeństwie), znam parę przykładów jeszcze się tym chwalą. Z roku na rok jest coraz gorzej.

Odezwał się. To już się zapomniało, jak się wyzywało innych??? Przykre ;/.

@Wszyscy, a tak w ogóle, to Wy wszyscy nie jesteście lepsi. Może i używacie innego słownictwa niż tutaj przedstawili to Raven i Adijanko, ale i tak nie trzeba Wam dużo, aby wyzwać innych od różnych (może to akurat nie tyczy się Pudziana, który jest, moim zdaniem, jednym z najbardziej ogarniętych ludzi na scenie). Będąc jak najbardziej obiektywnym, tylko ja nie przeklinam, a i z obrażaniem innych też u mnie nie jest tak prędko, bo musi ktoś sobie zasłużyć na to swoją wyjątkową głupotą.

Btw., tak szczerze, to tutaj bardziej Raven pokazał się od strony gimbusowej, bo, co prawda, Adijanko też nie wypadł lepiej, ale to nie on założył temat, "chwaląc się" (bo nie wiem, jak to już nazwać), jak to nie wyzywa innego gracza na GG, czy na czym tam -_-. Zresztą to to Raven zaczął serię agresji w stronę w Adijanka, a ten mu tylko odpowiadał na jego teksty (co akurat ja bym przemilczał).

Riki
Tak, bo dostałem licencje od Banana na wyzywanie cię. Mówię jak jest, czyli jak piszę, że jesteś walnięty mocno w głowę to nie kłamię.

Tak bardzo niewiele? :D Widzę śmieszne mniemanie o sobie. Rzeczywiście niewiele skoro jako jedyny potrafisz wkurwić prawie każdego z kim miałeś walki/rozmowy, Czyli jakieś 3/4 sceny.
Wysyłanie 10 wiadomości na komunikatorze, w których jest zawarte jedno zdanie to jest tylko początek twoich taktyk, którymi nabijasz "fame".
Jak widać nikt na to nie zasłużył jeszcze "wyjątkową głupotą", bo od tego jesteś ty.
Nie przypominam sobie bym miał z kimś podobne rozmowy.

Dark SoR
Obydwoje reprezentujecie tę samą biedę umysłową.

nie dałem rady tego całego przeczytać bo poziom rozmowy jest żałosny. Scena się za was wstydzi młodzi.

Przejdź do forum:
Copyright © LF2 PC 2003-2018